Victus: El Joc de Cartes

Nº de Jugadors: de 3 a 5
Duració: 45 minuts
Edat: a partir de 12 anys


Victus. El Joc de cartes és un joc de trucs i arrossegament basat lliurement en la novel·la Victus d'Albert Sánchez Piñol i pren lloc durant el setge de Barcelona de 1713-1714, l'últim acte de la Guerra de Successió Espanyola.

En el joc, els jugadors juguen el paper dels personatges principals de la novel·la, dividida en dues parts: els catalans que defensen Barcelona (Martí Zuviria i Antoni de Villarroel), i l'exèrcit borbònic assaltant la ciutat (Berwick, Popoli i Van Verboom ). L'únic jugador amb identitat pública és Zuviria, els altres personatges estan ocults fins que un d'ells decideix mostrar-se o fins que algunes cartes els obliguen a fer-ho. Cada truc és guanyat pel jugador que ha jugat la primera carta del joc amb la major quantitat de punts. No obstant això, algunes cartes de personatge addicionals poden canviar les regles per guanyar un truc en algunes rondes.

Després de l'última basa, cada banda suma els seus punts: per a cada color (no confondre amb els vestits), dos punts pel costat amb la majoria de les targetes d'aquest color; i 3 punts pel costat que ha completat més paraules "Victus" (cada targeta té també una lletra de la paraula Victus).


Twitter Facebook Digg Stumbleupon More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting