Ampliació del Concurs de Creació de la Targeta d'HLV
AMPLIEM EL TERMINI FINS EL 16 DE MARÇ

Ampliem el termini de lliurament de les il·lustracions per al concurs fins al 16 de març perquè tingueu més temps per dedicarli a les vostres il·lustracions.
Recordar-vos també que la il·lustració es farà servir per a una carta no oficial del joc La Fallera Calavera la qual anirà passant de jugador/a a jugador/a i permetrà a la seua posseïdora o posseïdor furtar una carta més de la baralla; i a més també que dita carta es farà servir com a targeta de contacte d'Homoludicus València, una botiga de jocs de taula.

BASES DEL CONCURS

AMPLIAMOS EL PLAZO AL 16 DE MARZO

Ampliamos el plazo de entrega de las ilustraciones para el concurso hasta el 16 de marzo para que tengáis más tiempo para dedicar a vuestras ilustraciones.
Recordaros también que la ilustración se usará para una carta no oficial del juego La Fallera Calavera la cual irá pasando de jugador/a a jugador/a y permitirá a su poseedora o poseedor robar una carta más del mazo; y también dicha carta se usará como tarjeta de presentación de Homoludicus Valencia, una tienda de juegos de mesa.

BASES DEL CONCURSO

Twitter Facebook Digg Stumbleupon More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting